Tuotteet

Tuotevalikoimamme on kattava, kekseliäs ja monipuolinen. Karto panostaa tunteiden välittämisessä laatuun ja tukee suomalaista tuotantoa sekä tekijöitä.

Kortit ja adressit

Koska viimeksi sait itse kortin?
Kortti on henkilökohtainen viesti, josta jää muisto. Meiltä tervehdykset elämän pieniin ja suuriin hetkiin, jokaiseen tilanteeseen ja tunnelman. 

Lahjatavarat

Lahja on merkki muistamisesta ja kekseliäs lahja ilahduttaa saajaansa. Löytyisiköhän Karton kattavasta valikoimasta sopiva lahja  tarpeisiisi?

Askartelu

Askartelu on aikuisen ja lapsen yhteistä aikaa. Karton askartelutuotteilla idean askarteluun löytävät sekä aikuiset että lapset. Tuoteryhmät muodostavat selkeitä kokonaisuuksia, joista on helppo inspiroitua.

Paketointi

Kaunis paketointi on osa lahjaa. Laajassa valikoimassamme on tuotteita luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme ympäri maailmaa. Tuotevalikoimamme kattaa lahjakassit ja -paperit sekä nauhat ja rusetit.

Koulutarvikkeet ja toimisto

Ajatustyö vaatii myös kunnolliset työvälineet. Ei ole yhdentekevää, millä kirjoittaa ja kuinka tiedon arkistoi. Kartolta löydät kaikki tarvitsemasi koulu- sekä toimistotarvikkeet.

Koti ja juhlat

Kun kodista tekee kodikkaan, siellä viihtyy. Kattaukseen ja sisutukseen valikoimassamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja kotimaisista sekä kansainvälisistä kärkituotteista.