Karto Oy ja Paletti Oy ovat tehneet pitkäaikaisen tuotantoyhteistyösopimuksen Kirjapaino Kari Ky:n kanssa

 

Lehtipisteen omistamat Paletti Oy ja Karto Oy ovat allekirjoittaneet pitkäaikaisen tuotantoyhteistyösopimuksen jyväskyläläisen Kirjapaino Kari Ky:n kanssa 9.12.2021. Tuotantoyhteistyösopimuksen myötä Kirjapaino Kari toimii jatkossa päätoimittajana Karton ja Paletin korteille. Karto Oy ulkoisti tuotantonsa Kirjapaino Karille vuonna 2017 ja Kirjapaino Kari on toiminut siitä asti Karton kumppanina.

Hyvä laatu ja toimitusvarmuus

Tuotantoyhteistyösopimuksella varmistetaan Lehtipisteen korttituotteiden tasalaatuisuus ja toimitus-varmuus laajassa kotimarkkinassa:

“Olemme Kartolla olleet tyytyväisiä yhteistyöhön Kirjapaino Karin kanssa ja olemme iloisia, kun voimme laajentaa yhteistyötä.”, kertoo Lehtipiste-konsernin korttiliiketoiminnan johtaja Kalevi Koistinen.

”Olemme kokeilleet kuorellisten korttien myyntiä ilman muovipakkauksia ja uuden yhteistyösopimuksen myötä Kirjapaino Kari tulee investoimaan muovittomaan pakkauskapasiteettiin, niin että pystymme vähentämään muovien käyttöä entisestään” Koistinen jatkaa.

Kirjapaino Karissa sopimus vahvistaa yrityksen tulevaisuuden suunnitelmia:

Tuotantoyhteistyö Karton kanssa ja erikoistuminen korttien painamiseen ovat viime vuosina tuoneet kaivattua liikevaihdon kasvua graafisen alan yleisesti laskevaan liikevaihtokehitykseen. Kirjapaino Karissa iloitaan yhteistyön jatkumisesta ja ollaan valmiita investoimaan sen laajenemisen myötä. Kotimaisuus ja ekologisuus ovat tulevaisuudessa yhä tärkeämmässä roolissa, toimitusjohtaja Jari Pynnönen Kirjapaino Karista uskoo.                

Mediatiedote uutisesta tässä.