Vuonna 2022 Karto kasvattaa luontoystävällisten paketointituotteiden osuutta, osaksi ympärivuotista valikoimaa. Tuomme sesonkiin herkullisia uutuuksia tarjoamalla eri materiaalivaihtoehtoja ja kuoseja. Mukana mallistossa on uusia tuoteinnovaatioita Euroopasta kuin myös 100 % kotimaisia tuotteita. Kaikki tuotteet on valmistettu kierrätetyistä tai uudelleen kierrätettävistä raaka-aineista. Tuotteissa on vähennetty pakkausmuovin käyttöä ja tuomme markkinoille nyt myös täysin muovittomat lahjapaperirullat.
 
Kauniit Pentikin kuosit ovat osa Karton ekopaketointivalikoimaa. Kevään uusia kuoseja ovat Tuomenkukka ja Purppuraomenapuu sekä graafinen Jäkälä -kuosi. Pentikin ekologiset lahjapaperit ja lahjakassit on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
 
Mallistossamme jatkavat suositut, biohajoavat Go Green –nauhat. Valikoimassa on niin yksivärisiä kuin kuosillisiakin vaihtoehtoja. Lahjanauhapakkaukset ovat täysin muovittomia. Kaikki Go Green -nauhat on valmistettu Euroopassa.

Karton ekopaketoinnin uudet tuotteet saatavilla päivittäistavara- ja erikoiskaupan myymälöissä huhti-toukokuussa. Verkkokaupassamme myös ekopaketointituotteita saatavilla.