Jaa hyvää mieltä

Hyvän mielen joulukortti -tempaus tulee taas! Aikaisempina vuosina olemme halunneet ilahduttaa korteilla ikäihmisiä. Viime vuonna kortteja kirjoitettiin yli 40 000! Tänä vuonna Suomen Korttipiste toteuttaa joulukorttitempauksen edellistäkin vuotta laajempana! Korttipisteen brändien Karto ja Paletti joulukorttitervehdyksiä tullaan lähettämään kautta maan eri kohteisiin joulun iloa ja lämpöä tuomaan!

Mistä kaikki alkoi?

Päätimme vuonna 2018 henkilökunnan pikkujouluissa testata omia askartelutuotteita ja askarrella yhdessä joulukortteja. Toimitusjohtajamme Kalevi Koistinen sai idean, että valmiit kortit olisi kiva myös jakaa jonnekin. Kalevi pyysi silloista harjoittelijaa Midia al Hanania etsimään vanhainkodin, jonne voitaisiin yhdessä askarrellut kortit toimittaa.

Midia oli yhteydessä muutamaan toimijaan ja yht´äkkiä meillä olikin edessä iso lista useammasta tuhannesta ikäihmisestä, jotka olivat vailla joulukorttia. Tämän listan pohjalta alettiin kirjoittamaan lisää kortteja. Some:n kautta saimme nopeasti korttitalkoisiin mukaan myös Keski-Suomalaisia yrityksiä ja koululuokkia ja näin saimme jokaiselle kortit kirjoitettua. Ensimmäisenä jouluna toimitimme paikallisesti jo 4000 korttia.

Koulut ja päiväkodit

Opettaja, ota korttien kirjoittaminen osaksi oppituntia!

Opetellaan kirjoittamaan kortteja – runo, loru, viesti, jonka kautta välitetään jouluisia tunteita.
Pohditaan korttien kirjoittamisen lomassa mahdollista vastaanottajaa…tunteet, yksinäisyys merkityksellisyys.

Yhteistyöllä hyvää

Yritykset ja yhdistykset, ilmoita oma porukkasi mukaan kirjoittamaan jouluisia tervehdyksiä.

Voit myös tarjota paikan korttien kirjoittamiseen organisaatiosi toimipisteissä tai myymälöissä ja olla mukana korttien kirjoitustalkoissa oman henkilöstösi kanssa. Yhteinen puuhailu tuo varmasti joulumieltä ja -tunnelmaa kaikille!

Haemme tänä vuonna Hyvän mielen joulukortti –
kampanjaan avainkumppaneita

 Voit osallistua kampanjaamme avainkumppanina. Esimerkiksi seuraavin tavoin:

1. Kirjoituspaikat korttien kirjoittamiseen: Löytyykö organisaatiossasi tiloja, esimerkiksi kahvilat, pienmyymälät, myymälöiden osastot (paperitarvikkeet), jotka voisivat toimia joulukorttikampanjan pisteinä? Me tarjoamme kortit ja oheismateriaalit korttien kirjoittamiseen, sinun organisaatiosi tarjoaa tilan ja hiukan ohjausta korttien kirjoittajille. Yhdessä me suunnittelemme toteutuksen niin, että kampanja onnistuu ja tuo organisaatiollenne iloa ja hyötyä!

2. Ehdota kohderyhmiä korttien saajiksi: Toimiiko organisaatiosi esimerkiksi sosiaali- ja terveysalalla tai muuten kytkeytyneenä sosiaali- ja terveysalaan, sen tukipalveluihin tai nuorisotyöhön ja ystävätoimintaan? Ehdota meille, millaisten ryhmien haluaisitte saada joulutervehdyksiä, ja kerro, miten heidät voi tavoittaa. Me huolehdimme yhteydenotosta heihin, kerromme kampanjasta ja kutsumme mukaan.

3. Viestintä- ja kampanjayhteistyö: Oletko toteuttamassa viestintä- tai markkinointikampanjaa, joka sopisi hyvin yhteen joulukorttikampanjamme kanssa? Kerro meille ideastasi, niin suunnitellaan yhdessä, miten voimme yhdistän toimiamme tuottaa lämpimän joulun tunteen mahdollisimman monelle. 

Tehdään yhteistyötä!

Ota yhteyttä joko sähköpostiin tai soittamalla:
Satu Mäntylä 040 683 5226

Kampanjasivuillamme voi ilmoittautua suoraan huhtikuusta lähtien!

Jaa hyvää mieltä

Aikaisempina vuosina tempaukseen osallistuvat hoivakodit ovat jakaneet sen tuomaa hyvää mieltä somessa, ja tekin voitte tehdä niin käyttämällä somessa tägejä #naytatunteesi #hyvanmielenjoulukortti #korttipiste.
Näin mekin pääsemme mukaan tunnelmaan ja jakamaan niitä omissa kanavissamme! 

Facebookissa Karto Paletti

Instagramissa @kartosuomi @paletinkortit